Sociale kaart A.S.S. Nijmegen

Work in progress.. Om het leven van de doelgroep makkelijker te maken zijn wij druk bezig om instanties, locaties en hulpbronnen in Nijmegen en omgeving in kaart te brengen. Hieronder hebben we een google kaart gemaakt met locaties die handig voor je zijn. Heb jij nog suggesties voor deze kaart!? laat het ons weten via; maarten.bevers@bindkracht10.nl 

organisaties regio nijmegen

DIT coaching

DIT coaching is er voor iedereen met een stagnerende of vastgelopen ontwikkeling. Dit kan zich uiten in opstandig of onbegrijpelijk gedrag, disbalans in het gezin, blokkades of stress. ASS, ADHD of een andere problematiek kan ten grondslag liggen. Wij zorgen samen met jou/ jullie voor beweging en ontwikkeling.

Samen op zoek naar een oplossing die werktOnze specialiteit ligt in het helpen ontdekken wat wel werkt. Vanuit onze kennis en ervaring onderzoeken we wat bij jou / jullie past. Wij bieden handvatten om vanuit aanwezige kwaliteiten en talenten op problemen te reageren. Ons doel is om de problemen op te lossen of te zorgen dat ze hanteerbaar worden. Door coaching en goed luisteren vinden wij samen die manier.  Dit kan middels individuele coaching / gezinscoaching of groepscoaching

DIT coaching heeft contracten met verschillende gemeenten. Hier kun je alle informatiepraktische informatie en informatie over verwijzers vinden.

Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. We bieden ambulante, tweedelijns geestelijke gezondheidszorg bij onder andere depressies, burn-outs, autismeAD(H)D, PTSS, stemmingswisselingen en dwang of angsten. Dokter Bosman gaat verder dan er binnen de reguliere geestelijke gezondheidszorg mogelijk is, en heeft daarbij specifieke kennis in huis op het gebied van onder andere hoogbegaafdheid.

Radboud Universiteit

Loop je tegen een probleem aan tijdens je studie of zoek je persoonlijk advies? De Radboud Universiteit heeft verschillende begeleiders en adviseurs bij wie je terecht kunt. Hieronder vind je een overzicht van de begeleiders en adviseurs die jou misschien verder kunnen helpen.